KAMERARENDSZEREK TELEPÍTÉSE

 

A különböző megfigyelőrendszerek, kamerarendszerek világszerte egyre elterjedtebbek, hiszen olyan biztonságtechnikai megoldást kínálnak, amelyre egyetlen más eszköz sem képes. Ezek az eszközök biztosítják a folyamatos megfigyelést, rögzítik az eseményeket, amelyeket később egy esetleges bűncselekményt követően bizonyítékként is fel lehet használni.

Általános tapasztalat, hogy ahol kamerarendszert telepítenek, jóval kevesebb jogsértés történik.

Javasoljuk, hogy a kamerarendszerek telepítését bízza szakemberre így biztosítva azt, hogy ezek az eszközök rendeltetésszerűen működjenek. Egy kamerarendszert felszerelése és beprogramozása komoly szakértelmet igényel. 

A NOVASECURITY FELSZERELI ÉS ÜZEMBE HELYEZI ÖNNEK A KAMERARENDSZERÉT

Képzett szakembereinkkel készséggel állunk a rendelkezésre ha kamerák telepítéséről, felszereléséről, beüzemeléséről van szó.

A Novasecurity terepen dolgozó munkatársai sok éves szakmai tapasztalattal, kiemelkedő szakmai tudással rendelkeznek. Udvariasak, segítőkészek és bármikor az ön rendelkezésére állnak.

A KAMERARENDSZER TELEPÍTÉS LÉPÉSEI

1) Kapcsolatfelvétel: 

Mivel önnek szüksége van egy vagy több biztonsági kamerára, így a weboldalunkon vagy telefonon keresztül felveszi velünk a kapcsolatot.

A legfontosabb, hogy eldöntse milyen felhasználási területen kívánja használni a rendszert és mennyire jó kameraképre van szüksége? Amennyiben családi házát, ügyfélcentrumát, boltját, kisebb üzemét szeretné megfigyelni, akkor Önnek elegendő lehet az  1 megapixeles (HD) vagy 2 megapixeles (FULL HD) (AHD vagy IP) rendszerek között szétnéznie, hiszen ezek valóban kiváló felbontású felvételeket készítenek! 

De nem kell megijedni, mindenben a segítségére leszünk, így a legjobb ár-érték arányú rendszert állítjuk be önnek.

2) Helyszíni felmérés.

Mindenképpen javasoljuk a kollégáink általi helyszíníni felmérést, mert így pontos képet kapunk az elvárásokról, a megfigyelő rendszer telepítésének helyszíni adottságairól, és a biztonsági kamerák elhelyezésének lehetőségeiről. Ezért tudjuk mindig pontosan javasolni a legtökéletesebb megoldást, valamint a legjobb költségre optimalizálhatunk.

3) A biztonsági rendszer telepítése.

Az előre leegyeztetett időpontban a munkatársaink megjelennek a helyszínen és szerelik, kábelezik a kamerarendszert, majd szoftveresen is telepítik: beállítják a rögzítőt, kamerákat, a távoli elérést, a routert, okostelefonokat, számítógépeket. Megmutatják az eszközök működését, rövid oktatást tartanak a rendszer használatáról, a felmerülő kérdéseket megválaszolják. 

Ezt követően rendet és tisztaságot hagyva maguk után távoznak és ön már élvezheti is minőségi biztonsági rendszerét.

AZ ALÁBBI ADATKÉRŐ ŰRLAPON ÍRJA MEG NEKÜNK, HOGY HOVÁ ÉS MILYEN KAMERÁT SZERETNE

0