Gyakran ismételt kérdések

Minden termékünket raktárkészletről Magyarországról szállítjuk. A szállítás munkanapokon történik és a rendelés leadását követően maximum két munkanapon belül átveheti a csomagot. A hétvégén és a munkaszüneti napokon leadott rendeléseket a következő első munkanapon feldolgozzuk és maximum két nap alatt kiszállítjuk a terméket.

GLS futárszolgálattal és a Magyar Postával a házhoz szállítás egységesen 990 Ft. 35.000 Ft. vásárlás felett a szállítás ingyenes.

Természetesen. A boldogság garanciánk arra szolgál, hogy garantálni tudjuk, hogy első osztályú terméket fog kézhez kapni.

Amennyiben nem elégedett a termékkel, vagy hibás, esetleg meggondolta volna magát, úgy minden kérdés nélkül visszafizetjük az árát, kicseréljük vagy egy másik termékbe beszámítjuk a vételárat. 

Egyedülálló módon 3 év jótállást vállalunk minden termékünkre. 

Amennyiben módosítani szeretné a rendelését vagy esetleg vissza szeretné vonni, úgy kérjük írjon egy e-mailt nekünk az info@novasecurity.hu e-mail címre. A levélben leírhatja, hogy mit szeretne. Fontos, hogy írja bele az e-mailbe a rendelés számát amelyet a termék megrendelésekor kapott visszaigazoló e-mailben kapott!

Nem szükséges. Nagyon fontos, hogy igyekszünk minden segítséget megadni ahhoz, hogy minden külső segítség és szakértelem nélkül önállóan be tudja üzemelni kameráinkat. Ezáltal felesleges kiadásoktól mentjük meg. 

A kamera élő képét okos eszközén (telefon, tablet) egy applikáció telepítését követően azonnal láthatja. Fontos, hogy ha az élő képet akarja látni akkor mind a kamerának mind pedig az önnél lévő okos eszköznek szüksége van elérhető Wifi hálózatra.

A Geckoeye kamerák alapvető működéséhez nem szükséges WiFi hálózat. Amennyiben nem akarja látni az élő képet nem kell WiFi a kamerának. WiFi nélkül az eszköz hagyományos biztonsági kameraként folyamatosan megfigyeli és rögzíti az élő képet azonban ehhez szüksége lesz egy megfelelő memóriakártyára, melyre a kamera a felvételeket rögzíti.

A kamerán kívül a csomag tartalmaz még egy hálózati csatlakozót a mivel a kamerát egy konnektorhoz csatlakoztatja. Továbbá csavarokat és tiplit is fog benne találni, mely az esetleges falra vagy mennyezetre rögzítéshez lesz segítségére. 

Nem szükséges. Azon a területen ahol a kamerát el kívánja helyezni kell biztosítani egy konnektort amibe be tudja az eszközt dugni. Célszerű a kamerát olyan helyre telepíteni ahol a közelben van elérhető áramforrás vagy hosszabbítót kell alkalmazni. Ezalól kivételt képeznek a teljesen vezetékmentes akkumulátoros biztonsági kamerák, melyeknek már áramforrás sem szükséges.  

Két lehetőség közül választhat: Memóriakártyát vásárol a készülékhez, és arra menti a felvételt. Maximum 128 GB nagyságú memóriakártya helyezhető be.

Elérhető felhő alapú szolgáltatást is, ahová a felvételek kerülnek. Ennek viszont minimális havidíja van.  

Gyakorlatilag nem tudunk mennyiségi korlátról. A kamera beállítható, hogy több okos eszközön egy időben elérhető legyen az élőkép, így a családból bárki bármikor nyomon követheti, hogy mi történik a megfigyelt területen.