KÜLTÉRI BIZTONSÁGI WIFI KAMERÁK

GeckoEye kültéri forgatható wifi biztonsági kamera

Kövesse nyomon otthonát vagy vállalkozását ezzel a forgatható kültéri WiFi biztonsági kamerával, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak is. A modern technológiának köszönhetően könnyedén csatlakoztatható az otthoni vagy céges wifi hálózathoz, és okostelefonról vezérelhető, így mindig kézben tarthatja az ellenőrzést. 

A kamera magas minőségű képeket és videókat rögzít, az érzékelő funkció révén a mozgást észleli, és azonnal értesítést küld önnek. Bármikor nyugodt lehet azzal a tudattal, hogy a kamera figyeli az ingatlanát.

Kálmánci Árpád

“Az egyik tárgyalás szünetében csak ránéztem a kamerára és megnyugodtam, hogy minden a legnagyobb rendben van a cégnél.”

GeckoEye fix vezeték nélküli wifi biztonsági kamera

GeckoEye fix vezeték nélküli wifi biztonsági kamera

Ha szeretné megóvni otthonát vagy irodáját, de nem szeretne komolyabb átalakításokat végezni, akkor a fix kültéri WiFi biztonsági kamera tökéletes választás. Az akkumulátorral működő kamera kiváló minőségű képeket és videókat rögzít, és mozgásérzékelő funkciója révén azonnal értesíti Önt, ha valamilyen tevékenységet észlel. A kamera egyszerűen kezelhető, és semmilyen vezetékre vagy áramforrásra nincs szükség, így könnyedén elhelyezhető bárhol a kívánt területen. A biztonságos felhőalapú rendszernek köszönhetően pedig bárhonnan elérhető az interneten keresztül, így mindig kézben tarthatja az ellenőrzést. A könnyen csatlakoztatható napelem gondoskodik róla, hogy az akkumulátor folyamatosan töltve legyen. 

Nyári Viktor

“Az egyik kedvenc kamerám.”

"

Én úgy vagyok nyugodtan ha akkor is tudom mi történik vállalkozásomban ha nem vagyok jelen”