Rólam

TAKÁCS GYÖRGY 

Nyugodjon meg, mert a legjobb helyen jár! Az elmúlt években sok embernek segítettem már megtalálni az ideális biztonsági kamerát otthonra vagy a vállalkozásába. A wifi kamera egy nagyon praktikus, könnyen telepíthető, szaktudást nem igénylő és nagyon könnyen áthelyezhető készülék. Ezek a kamerák és a hozzá kapcsolódó segítő szolgáltatás az amivel én hozzá tudok járulni az ön nyugalmához. 

Ezen az oldalon összegyűjtöttem:

Szakmai tapasztalataim

Takács György vagyok, 1998-tól 2021-ig a Magyar Rendőrségnél szolgáltam. A Rendőrségnél eltöltött több mint 23 év alatt rengeteg dolgot tapasztaltam nagyon sok mindent megéltem. Két évet Egyiptomban a Sínai félszigeten töltöttem egy nemzetközi békefenntartó misszióban katonai rendészként. Az így szerzett tudásom és tapasztalataim mind abba az irányba mutattak, hogy ezt a márkát megalkossam, létrehozzam ezzel segítve az embereket mindennapi nyugalmuk eléréséhez. Alapvégzettségem ipari elektronikai technikus, tehát minden a rendelkezésemre állt a Novasecurity.hu webáruház elindításához.

Rendőrjárőrként az utcán kezdtem pályafutásomat, majd bűnügyi nyomozó lettem. Szinte mindenféle bűncselekmény felderítésében és vizsgálatában tevékenykedtem.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (akkori Rendőrtiszti Főiskola) elvégzését követően kis időn belül alosztályvezető lettem, majd osztályvezetővé léptettek elő. Alezredesi rendfokozatban osztályvezetőként szereltem le a Rendőrségtől és a vállalkozói életformát választottam.

Szakmai pályafutásommal, tapasztalatommal és a törvényességhez, igazságossághoz való makacs ragaszkodásommal hiteles példája kívánok lenni olyan vállalkozóknak akik korrekt módon, becsületesen és értéket teremtve hoznak létre termékeket vagy szolgáltatásokat az emberek részére.

Saját magam építette márkámmal, személyes elkötelezettségemmel garantálom, hogy mindenben a segítségére leszek.

Saját építésű webáruházam

A Novasecurity.hu webáruházat 2019. évben saját magam építettem fel, még aktív rendőr koromban. Egy kiváló online tanfolyam segítségével elsajátítottam a weboldalkészítés, grafika, webdesign, marketing képességeket melyeket folyamatosan mai napig fejlesztek.

Geckoeye, a prémium márka

A Geckoeye-t saját márkaként vezettem be 2023. évben. Korábban is biztonsági kamerákkal foglalkoztam, rengeteget leteszteltem, míg a sok kutatómunka eredményeként rátaláltam a prémium minőségű termékeket gyártó Kínai cégre, akik a mai napig gyártják nekem a termékeket.

Extra 3 év garancia

100%-ban megbízok saját termékeimben, így egyedülálló módon 3 év jótállást biztosítok rájuk. Tapasztalatom, hogy a piacon sok gagyi, értéktelen kamera található, melyek nyugalmat nem, csak bosszúságot fognak okozni önnek. Ha engem választ a nyugalmat választja.

A célom: Több értéket és segítséget adni mint mások

bébiőr babamegfigyelő telefonról nézhető kamera mozgásérzékelővel éjjellátó funkcióval
vállalkozásbiztonság megfigyelőkamera wifikamera bababiztonsági kamerarendszer

Értékes eszközt vetettünk be otthon

Miután megszületett Bence az első kisfiam, én és feleségem -mint minden normális szülő- abszolút biztonságban szerettük volna tudni őt, így  döntöttünk egy megfigyelő kamera beszerzéséről. Sajnos bele is szaladtunk elsőre egy abszolút használhatatlan készülékbe. Ez adta az első motivációt, hogy olyan eszközöket szerezzek be, melyek tényleg ellátják funkciójukat éveken keresztül. 

Megfigyelő kamerát használtunk a mosóban

Rendőri munkám mellett több vállalkozást is üzemeltettem, volt kézi autómosónk és volt egy kis élelmiszerboltunk is. Ezekben a vállalkozásokban elengedhetetlen felszerelés volt a biztonsági kamera. Hatalmas segítség volt az autómosóban amikor a rafinált ügyfél ránk akarta verni a luxusautójának megrongálását de szerencsére ott volt a kamerafelvétel, mely bizonyította, hogy mi bizony sértetlenül kaptuk meg a járművet.

Bolti tolvajok ellen is hatásosnak bizonyult

Az élelmiszerboltunkban egy kamera a pénztár felé helyezve nagy segítség volt ha vita merült fel a visszajáró pénzösszeg kapcsán.

 Az üzlet eladóterén és a polcok között pedig kiváló hatékonysággal működötek ugyanezek a biztonsági kamerák a bolti szarkák ellen.

Rendőrként egyébként a felderítési eredményességünket jelentősen segítették a jó minőségű, megfelelően elhelyezett megfigyelő kamerák.

 

Ahogyan a kamera megvédte az idős nénit

Rendőrként akkor tudatosult bennem a legjobban a kamerák alkalmazásának a fontossága amikor egy kis faluban egy idős nénit próbált meg kirabolni pár helyi suhanc.

A néninek a fia beszerzett egy kis forgatható wifis kamerát, melyet az idős néni előszobájában helyezett el. A kamera éjszaka riasztást küldött a férfi telefonjára, hogy mozgás van az előszobában. A férfi azonnal látta az élő képet és a kamerába beleszólva elriasztotta a rablókat, akik el is menekültek. A nyomozás során a kis kamera felvételei segítettek minket és hamar beazonosítottuk az elkövetőket, így nem sokáig maradhattak szabadlábon.

A fent említett történetek vezettek ahhoz, hogy megszületett bennem az elhatározás és megalapítottam a wifi biztonsági kamerákra épülő online vállalkozásomat a Novasecurity.hu webshopot. A GeckoEye kamerákat saját márkaként vezettem be a piacra és kiváló minőségükkel igyekszem a lehető legtöbb értéket hozzáadni az ön nyugalmához, biztonságához. 

Fontos megemlítenem, hogy nem multicéget, hanem egy hazai kisvállalkozást üzemeltetek. Célom, hogy saját márkám építésével folyamatosan elérhető, prémium minőséget biztosítsak az ügyfeleimnek.

Ügyfeleim mindig számíthatnak rám. Ha bármilyen kérdés van, vagy esetleg segítség kell egy megfelelő eszköz kiválasztásában készséggel állok rendelkezésére.

Amennyiben a telepítéssel van probléma akkor is szívesen állok rendelkezésre.

Köszönöm, hogy bizalmat szavaz nekem és vállalkozásomnak, ígérem, hogy boldogan és teljes elégedettséggel fogja használni az általam forgalmazott készülékeket.

Baráti üdvözlettel:

Takács György    

alapító, tulajdonos

Novasecurity.hu

Kapcsolat

Kérdése van a termékekkel, szolgáltatásokkal vagy a rendeléssel kapcsolatban?

Amennyiben telefonon szeretne velünk beszélni, kérem hívja a 30/129-44-22 telefonszámot!

Írjon nekem itt vagy az info@novasecurity.hu e-mail címre bátran!