BELTÉRI BIZTONSÁGI WIFI KAMERÁK

Geckoeye beltéri forgatható WiFi biztonsági kamera

Ez a forgatható beltéri WiFi biztonsági kamera kiváló megoldást jelent a kisgyermekeseknek és a kisállat tulajdonosoknak, akik szeretnék mindig szemmel tartani szeretteiket, még akkor is, ha távol vannak otthonuktól. 

A könnyedén kezelhető kamera kiváló minőségű videofelvételeket készít, és mozgásérzékelő funkcióval rendelkezik, amely azonnal értesíti Önt, ha bármilyen mozgást észlel. Az éjszakai látás funkciója pedig biztosítja, hogy minden pillanatban nyugodtan alhasson, tudván, hogy a kamera minden mozdulatot rögzít. 

A megfizethető ár és a vezeték nélküli működés teszi a forgatható beltéri WiFi biztonsági kamerát a legjobb választássá, ha fontos az otthona, gyermeke vagy kisállata biztonsága.

Páll Andrienn

“Nyugodtan vagyok főzés közben mert ennek a kamerának a segítségével láthatom a kisszobában alvó kisfiam.”

Geckoeye pro beltéri wifi forgatható biztonsági kamera

bébiőr babamegfigyelő kisállatfelügyelő okos smart wifi biztonsági kamera távoli eléréssel vállalkozásba is könnyen telepíthető
bébiőr babamegfigyelő kisállatfelügyelő okos smart wifi biztonsági kamera távoli eléréssel vállalkozásba is könnyen telepíthető

Geckoeye pro beltéri wifi forgatható biztonsági kamera

Ez a prémium minőségű forgatható beltéri WiFi biztonsági kamera ideális választás a kisgyermekes családok és kisállat tulajdonosok számára, akik szeretnék megőrizni otthonuk biztonságát és nyugalmát. 

A kamera 360 fokban forgatható, így minden szögből rálátást biztosít, és a nagy felbontású videofelvételeknek köszönhetően, minden részlet tisztán látható. A beépített hangszórónak köszönhetően, kommunikálhat otthonába bárhonnan, így képes távolról is megnyugtatni szeretteit. 

Az intelligens mozgásérzékelő funkció pedig azonnal értesítést küld a mobiltelefonjára, ha valami mozog az otthonában, így bármikor nyugodtan távozhat el otthonról. A vezeték nélküli és egyszerűen telepíthető kialakítása pedig biztosítja, hogy bárki könnyen és gyorsan használhatja.

Nagy-Kovács Katalin 

“Bármikor nyugodtan otthon hagyhatjuk a rosszcsont kutyánkat, mert ez a szuper kamera figyeli.”

"

Fontosnak tartom, hogy akkor is láthassuk mi történik otthon ha éppen távol vagyunk.”