SEGÍTSÜNK EGYÜTT !

Tisztelt segíteni szándékozó kedves vásárlónk!

Szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy az Ön vásárlása sokkal többet is jelenthet, mint csak egy egyszerű tranzakció. A webáruházunkban minden egyes vásárlás után 250 forinttal támogatjuk a magyarországi leukémiában szenvedő gyermekeket, és lehetőséget biztosítunk Önnek is, hogy csatlakozzon hozzánk ebben a nemes ügyben. 

hogyan tudjuk ezt megvalósítani?

Nálunk nem csak vásárolni tud, hanem jótékonysági célt is támogathat. Minden egyes vásárlás után 250 forinttal támogatom a magyarországi leukémiában szenvedő gyermekeket, és lehetőséget adok Önnek is, hogy csatlakozzon ehhez a nemes kezdeményezéshez. 

Vásárlásával nemcsak egy értékes terméket szerez be, hanem segíthet abban is, hogy egy kis tüzet gyújtsunk a beteg gyerekek szívében.

A leukémia sajnos egy olyan betegség, amely sok gyermek életét érinti. Azonban fontos tudni, hogy a korai felismerés és az orvosi beavatkozás nagyon hatékony lehet, és sok esetben sikeresen gyógyítható. Ezért is fontos, hogy minél több ember segítse a kezelésüket és az életüket.

A betegség nagyon nehéz időszakokat okoz a gyerekeknek és családjaiknak is. A hosszú kezelések és a kórházi ápolások nehéz és fárasztó időszakokat jelentenek, és az egész család életét gyökeresen megváltoztatják. Ezért is fontos számukra, hogy olyan emberek támogatják őket, akik tisztában vannak a betegség súlyosságával, és segíteni akarnak nekik a nehéz időszakokban.

Ha Ön is úgy érzi, hogy szeretne segíteni, akkor válassza az én webáruházamat, és tegyen egy lépést a beteg gyermekek felé. 

Vásárlása után az Ön részvételével is segíthetünk abban, hogy minél több gyermek sikeresen legyőzhesse ezt a betegséget. Önnek semmi egyéb dolga nem lesz mint követni a lenti egyszerű lépéseket. Ezt követően mindent én intézek, hogy a kis betegek mielőbb megkapják a felépülésükhöz nagy segítséget jelentő támogatást. 

Őszintén köszönöm, hogy velem tart ebben a fontos ügyben.

Baráti üdvözlettel:

Takács György

alapító, tulajdonos

Novasecurity.hu

ÖN HOGYAN SEGÍTHET?

KIVÁLASZTJA AZ ÖNNEK MEGFELELŐ TERMÉKET

KOSÁRBA HELYEZI MAJD EZT KÖVETŐEN MEGÉRKEZIK PÉNZTÁR OLDALRA

A PÉNZTÁR OLDALON PIPÁLJA BE AZ “ÉN IS SEGÍTEK 250 FT-AL” RÉSZT

A PÉNZTÁRNÁL ENNYIVEL TÖBBET SZÁMÍT FEL A RENDSZER AMELY A VÉGÖSSZEGHEZ ADÓDIK

A VÁSÁRLÁSÁT A KIVÁLASZTOTT FIZETÉSI MÓDDAL KIFIZETI

A TÁMOGATÁSA KÖZREMŰKÖDÉSEMMEL MEGÉRKEZIK AZ EZZEL FOGLALKOZÓ ALAPÍTVÁNYHOZ