Geckoeye pro beltéri forgatható wifi biztonsági kamera

32 990 Ft

Akció!

Fedezze fel otthona minden zegét-zugát a prémium minőségű GeckoEye beltéri wifi biztonsági kamerával!

Ez a forgatható kamera éles és részletes képet biztosít, hogy nyugodtan érezhesse magát, tudva, hogy otthona biztonságban van.

Kisgyermekesek és kisállat tulajdonosok számára is ideális megoldás, hiszen a kamera mozgatható és könnyen irányítható az okostelefonjáról vagy tabletjéről. A kristálytiszta 2K felbontású képek és az éjszakai látás lehetővé teszik, hogy minden fontos pillanatot rögzítsen.

Fedezze fel a biztonság és a nyugalom új szintjét a GeckoEye pro beltéri wifi biztonsági kamerával!

  • Válasszon memóriakártyát a készülékbe!

    Ne maradjon le az értékes pillanatokról! Erősen javasolt egy memóriakártya választása a felvételek rögzítésére!

Akció!

Gyors és olcsó szállítás

Rendelését maximum 2 munkanap alatt kiszállítjuk Magyarország egész területén. Szállítási díj csak 990 Ft.

Megbízható magyar webáruház

Hazai márka vagyunk, hazai raktárkészlettel. Biztonságos online vagy utánvétes fizetést garantálunk

Extra boldogság garancia

30 napon belül bármilyen probléma esetén készséggel cseréljük vagy visszavásároljuk a terméket, így a boldogság garantált.

MINDEN AMIT TUDNI KELL ERRŐL A KAMERÁRÓL

Ingyenes mobil applikáció

Egyszerű letöltés, könnyű telepítés különösebb szakértelem nélkül.

Ingyenes mobil applikáció

Apple, Android kompatibilis

A kamera képét élőben nézheti és a kamerát távolról a megfelelő irányba fordíthatja

Apple, Android kompatibilis

Rögzíthető felvételek, fényképek készítése

Memóriakártyára vagy felhőbe rögzíti a felvételeket. A mobil eszközére képernyőfotót is készíhet

Rögzíthető videók, fényképek készítése

A világ bármely pontjáról elérhető az élőkép

A Geckoeye kamerákkal bármikor benézhet a megfigyelt területre, folyamatosan elérhető az élő kép

A világ bármely pontjáról elérhető az élőkép

Mozgásérzékelés, automatikus riasztás

Beállítható, hogy érzékelje ha a megfigyelt területen mozgás vagy zaj van, és erről azonnal értesítést küld a készülékére.

Mozgásérzékelés, automatikus riasztás

Intelligens mozgáskövető funkció

Beállítható, hogy felismerje és folyamatosan kövesse a mozgást. Kisgyermekek, házikedvencek mozgásának nyomon követése

Intelligens mozgáskövető funkció

Több kamerából álló kamerarendszert építhet

Az intelligens alkalmazás egyszerre több kamerát is képes kezelni. A képernyőn egy időben négy kamera élőképét követheti

Több kamerából álló kamerarendszert építhet

Éjjel látó funkció, night vision

Az eszköz infra ledjei segítségével éjjel is jól láthatja, hogy mi történik a megfigyelt területen

Éjjel látó funkció, night vision

Folyamatos, kétirányu kommunikáció

Nem csak láthatja, de hallhatja is ami a megfigyelt területen történik. A kamerán keresztül beszélhet, önt is hallani fogják

Folyamatos, kétirányu kommunikáció

Távolról forgatható vízszintesen és függőlegesen

A GeckoEye kamerával körbe tud nézni a megfigyelt területen. A mobilja képernyőjén a kívánt irányba fordíthatja a készüléket

Távolról forgatható vízszintesen és függőlegesen

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

bébiőr babamegfigyelő kisállatfelügyelő okos smart wifi biztonsági kamera távoli eléréssel vállalkozásba is könnyen telepíthető

A Geckoeye wifi kamerák felhasználási lehetőségeinek csak a képzelete szabhat határt. Otthonra, üzletekbe, irodákba, rendelőkbe, kisbabák, házi kedvencek, alkalmazottak megfigyelésére, de gyakorlatilag minden olyan helyre elhelyezhető amelyet szem előtt akarunk tartani.

A babamegfigyelő funkcióval felszerelt wifi biztonsági kameráink ideálisak kisgyermekes családok számára, akik szeretnék mindig szemmel tartani a babájukat, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodnak.

A kisgyermek megfigyelő funkcióval rendelkező kameráink lehetővé teszik, hogy a szülők bármikor és bárhonnan láthassák, hogy a gyermekük jól van-e, akár a munkahelyükről vagy akár nyaralás közben is.

Az éjszakai látást támogató funkcióval ellátott babamegfigyelő kameráink lehetővé teszik a szülőknek, hogy a sötétben is jól láthassák a gyermeküket, és nyugodtak lehessenek arról, hogy minden rendben van.

A mozgásérzékelő funkcióval rendelkező kameráink riasztást küldenek a szülőknek, ha a babájuk mozgását észlelik, így mindig tudják, ha a gyermekük felébred vagy valamilyen problémával küzd.

Az okos kameráink alkalmazásával a szülők egyszerűen és könnyen beállíthatják a babamegfigyelő funkciót, és élőben követhetik a kisbabájukat a telefonjuk vagy a tabletjük képernyőjén keresztül.

A wifi biztonsági kameráink egyedülálló képessége, hogy akár több kamerát is be lehet állítani, ami lehetővé teszi, hogy az egész lakást vagy a gyermek szobáját is szemmel tartsák egyszerre.

A házikedvencek mozgásának és viselkedésének figyelemmel kísérése egyszerűbbé válik wifi biztonsági kameráink segítségével. Mindig nyomon követhetjük, hogy mivel foglalkoznak, és hogyan viselkednek, még akkor is, ha nem vagyunk otthon.

A kameráink kiváló felbontása és éjszakai látást támogató funkciója lehetővé teszi, hogy éjjel-nappal jól lássuk, mi történik otthonunkban, és hogy biztonságban vannak-e a kedvenceink.

A mozgásérzékelő funkcióval felszerelt kameráink azonnal értesítik önt, ha bármi mozgást észlelnek otthon, így azonnal reagálhat, ha valami nincs rendben.

Az okos kameráink alkalmazásával könnyedén élőben követhetik kedvenceiket, bárhonnan is legyenek, így nyugodtak lehetnek, hogy minden rendben van velük.

A wifi biztonsági kameráink nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkban a kedvenceink biztonságban érezhessék magukat, és megakadályozzák a bűnözők vagy idegenek bejutását.

A wifi biztonsági kameráink kétirányú kommunikációs funkcióval rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy nem csak hallhatjuk, de beszélhetünk is azokkal, akik az otthonunkban tartózkodnak, így házi kedvenceinkhez is szólhatunk, fegyelmezhetjük vagy akár megnyugtathatjuk őket.

A wifi biztonsági kameráink számos előnnyel járnak, ha az idős vagy beteg hozzátartozónk felügyeletéről van szó:

A kameráink segítségével folyamatosan figyelemmel kísérhetjük, hogyan érzi magát a hozzátartozónk, és hogy milyen állapotban van. Ez segíthet az időben történő beavatkozásban, ha szükséges.

Ha a hozzátartozónk esetleg elesik, vagy sürgősségi helyzet adódik, a kamerák képesek riasztást küldeni nekünk, így gyorsan és hatékonyan segíthetünk a bajban.

A wifi kameráink kétirányú kommunikációs funkcióval is rendelkeznek, így kommunikálhatunk a hozzátartozónkkal, megnyugtathatjuk, vagy akár hangulatjavító hatással is lehetünk rájuk.

Az idős vagy beteg hozzátartozóink gyakran magányosnak érzik magukat, de a kameráink segítségével bármikor “látogathatjuk” őket és beszélgethetünk velük. Így biztosíthatjuk, hogy mindig tudják, hogy szeretjük őket és gondolunk rájuk.

Az idős vagy beteg hozzátartozónk kényelme és biztonsága érdekében is hasznosak lehetnek a wifi biztonsági kameráink. Például, ha valami probléma van az otthonukban, akkor azonnal értesíthetjük a megfelelő hatóságokat, vagy éppen csak elég lehet, ha a szakembereknek távolról mutatjuk be a problémát.

Összességében a wifi biztonsági kameráink sok előnnyel járnak, ha az idős vagy beteg hozzátartozónk felügyeletéről van szó. 

A beltéri wifi kamerák rendkívül hasznos eszközök, ha lakások vagy családi házak felügyeletére van szükségünk akár az otthonunktól való távollétünk során is. Ezek a kamerák számos előnnyel rendelkeznek, amelyek segíthetnek megvédeni otthonunkat és családunkat a potenciális veszélyektől.

Az egyik legfontosabb előnye a beltéri wifi kameráknak az, hogy távolról is elérhetők és vezérelhetők. Ennek köszönhetően akár munkahelyünkön vagy akár nyaralásunk során is figyelemmel kísérhetjük otthonunkat. A kamerák élő videofelvételt készítenek, amelyet okostelefonunkon vagy táblagépünkön keresztül élőben is követhetünk, így mindig tudhatjuk, mi történik otthon.

A beltéri wifi kamerák további előnye, hogy könnyen telepíthetők és használhatók. Nem igényelnek bonyolult bekötéseket, és a legtöbb esetben már néhány percen belül üzembe helyezhetők. Ezenkívül a kamerák általában kompakt méretűek, így könnyen elhelyezhetők bárhol otthonunkban. Lakásunk stílusos kiegészítője is lehet.

A kamerák képesek észlelni a mozgást és riasztást adnak, ha valamit észlelnek otthonunkban. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy azonnal cselekedjünk, ha veszélyt érzékelünk, vagy akár értesítsük a hatóságokat is.

Összességében a beltéri wifi kamerák rendkívül hasznos eszközök, amelyek segíthetnek megvédeni és felügyelni otthonunkat és családunkat. 

Ha Ön is biztonságosabb otthont szeretne, akkor érdemes egy beltéri wifi kamerát tőlünk beszereznie!

A beltéri wifi kamerák kiváló segítséget nyújtanak nem csak otthonunk biztonságának ellenőrzésében, hanem a bébiszitter, bejárónő vagy egyéb személyek tevékenységének felügyeletében is akit otthonunkba beengedünk.

A kamerák lehetővé teszik az ön számára, hogy bármikor és bárhonnan élő videofelvételeket nézzen meg, amelyekkel nyomon követheti a tevékenységüket, valamint meggyőződhet arról, hogy minden a megfelelő módon történik-e otthonában.

A kamerák által rögzített felvételek segítségével nyomon tudja követni az érkezésüket és távozásukat, és biztos lehet abban, hogy a tevékenységüket a megbeszélt időben és a megbeszélt módon végzik el. 

A wifi biztonsági kamerák lehetővé teszik a vállalkozás tulajdonosának vagy az erre kijelölt személynek, hogy bármikor és bárhonnan ellenőrizhesse a vendégforgalmat és a napi vásárlói forgalmat.

Az élő videofelügyelet lehetővé teszi a vállalkozó számára, hogy azonnal észlelje és reagáljon a problémákra, mint például a lopás vagy a viselkedési problémák.

A wifi kamerák a magas felbontásuknak köszönhetően képesek nagyobb területek ellenőrzésére, így hatékonyabb megfigyelést biztosítanak.

Az adatok távoli hozzáférésének lehetősége biztosítja a vállalkozás számára, hogy szükség esetén azonnal elérje az adatokat, bármikor és bárhonnan. Azt akár azonnal a hatóságok részére át is adhatja.

Az intelligens mozgásérzékelés és az automatikus riasztás funkciók segítségével azonnal értesítést kap a mozgásérzékelési eseményekről, így könnyen ellenőrizheti, hogy nincs-e a megfigyelt területen biztonsági kockázat.

A wifi biztonsági kamerák nyugalmat biztosítanak a vállalkozónak és a vendégeknek egyaránt a vitás helyzetek rendezésekor. Amennyiben bármilyen félreérthető helyzet adódik, a kamera felvételei nagy segítségére lesznek.

Az élő videofelügyelet lehetővé teszi, hogy rögzítse és felülvizsgálja a bizonyítékokat, amelyek segíthetnek a vitás helyzetek gyors és hatékony rendezésében.

A wifi biztonsági kamerák megakadályozzák a vásárlói visszaéléseket, és ezáltal minimalizálják a vállalkozás anyagi veszteségét.

Az élő videofelügyelet lehetővé teszi, hogy azonnal észlelje és megakadályozza a visszaéléseket.

A magas felbontású kamerák részletes felvételeket biztosítanak, amelyek lehetővé teszik a vásárlói visszaélések bizonyítását.

Az automatikus riasztás funkció lehetővé teszi a vállalkozás számára, hogy azonnal értesüljön a visszaélésekről, és gyorsan lépjen fel ellenük.

A távoli hozzáférési lehetőség biztosítja, hogy bármikor hozzáférjen az adatokhoz, ami segíti a vásárlói visszaélések gyors és hatékony felderítését.

A wifi biztonsági kamerák jelentős előnyöket kínálnak a vállalkozások számára az alkalmazotti lopások és visszaélések megelőzésében. Az alkalmazottak biztonságos és tisztességes környezetben dolgozhatnak, mivel a kamerák megakadályozzák a visszaéléseket és lopásokat, amelyek kellemetlen helyzeteket teremthetnek a munkahelyen.

A wifi biztonsági kamerák használata azonban nem csak a lopások és visszaélések megelőzésében segít, hanem a valós elkövetők azonosításában is, megőrizve ezzel az alkalmazottak becsületét és jó hírnevét.

Az alkalmazottak tisztességes viselkedésre való ösztönzése mellett a kamerák megakadályozzák az olyan visszaéléseket is, mint például a munkából jogtalan távolmaradás.

Ezenkívül, az alkalmazottak és a vállalkozó közötti bizalom növelése érdekében, a kamerák bevezetése és a szabályok világos megfogalmazása egyértelműen kommunikálja az alkalmazottakkal, hogy a vállalkozó fontosnak tartja az adatvédelmet és a biztonságot.

Ez pozitív hatással lehet az alkalmazottak és a vállalkozás közötti kapcsolatra, és hozzájárulhat a hatékonyabb munkakörnyezet kialakításához.

A wifi biztonsági kamerák számos előnnyel járnak a bűncselekmények megelőzése és bizonyítása szempontjából legyen szó otthonunkról vagy vállalkozásunkról.

Először is, ezek a kamerák lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy élőben vagy rögzített felvételeken keresztül figyeljék az otthonukat vagy az üzletüket, így bármikor értesülhetnek az esetleges gyanús tevékenységekről.

Emellett, a wifi biztonsági kamerák által rögzített felvételek segítségével könnyedén azonosíthatók a bűncselekmény elkövetői, ami jelentősen segíthet a rendőrségnek az elkövetők nyomára akadni és majd a bíróságon ítéletet hozni az ügyben.

A wifi biztonsági kamerák használata tehát nem csak megelőző hatással bír, hanem a bűncselekmények felderítésében is segítséget nyújt, ami jelentősen növelheti az emberek biztonságérzetét és a hatékonyan segíti vagyonuk védelmét. 

A wifi biztonsági kamerák használata fontos szerepet játszik a vandálok, tolvajok és betörők elrettentése szempontjából. Az ilyen kamerákat az otthonok és az üzletek környékén elhelyezve a bűnözők már messziről észrevehetik, és ezáltal a továbbiakban elkerülhetik az adott területet.

A biztonsági kamerák által rögzített felvételek emellett jelentős segítséget nyújtanak a rendőrségnek az elkövetők azonosítása és elfogása során. Azonban a bűnözők ezt jól tudják, és így azok az otthonok és üzletek, amelyekben biztonsági kamerák vannak, sokkal kevésbé vonzó célpontok a tolvajok és betörők számára.

Ezen felül, a wifi biztonsági kamerák azonnal riasztást küldenek a tulajdonosnak, ha valamilyen mozgás történik az érintett területen, ami lehetővé teszi számukra, hogy azonnal intézkedjenek a veszély elhárítására.

Összefoglalva, a wifi biztonsági kamerák nagyon hatékonyan hozzájárulnak a vandálok, tolvajok és betörők elrettentéséhez. 

A wifi biztonsági kamerák jelentős előnyöket kínálnak a társasházak folyosóinak, belső tereinek, parkolóinak és közösen használt helyiségeinek megfigyelése szempontjából.

Az ilyen típusú kamerák segítenek megakadályozni a bűncselekményeket, beleértve a lopásokat és a vandalizmust, valamint elősegítik az esetleges jogi vita vagy balesetek rendezését.

Emellett a wifi kapcsolat lehetővé teszi az élő közvetítést, így a felhasználók távolról is nyomon követhetik a kamerák által rögzített eseményeket, ami további biztonságot nyújt.

A wifi biztonsági kamerák használata tehát megfelelő eszköz a társasházak és az ott lakók biztonságának növelésére és a vagyonvédelem javítására.

A wifi biztonsági kamerák kiváló eszközök a nyaralók, hétvégi házak és egyéb távoli ingatlanok megfigyelése szempontjából.

Az ilyen típusú kamerák lehetővé teszik az élő közvetítést, így a tulajdonosok bármikor és bárhonnan figyelemmel kísérhetik az ingatlanjukat.

Ez nem csak nyugalmat és biztonságot nyújt, hanem a lopások és a vandalizmus megelőzésében is segít.

Emellett, ha az ingatlant kiadják, akkor a wifi biztonsági kamerák biztosítják a bérlők tevékenységének ellenőrzését és az esetleges jogi viták rendezését.

A wifi kapcsolatnak köszönhetően a kamerák által rögzített felvételek távolról is elérhetőek és könnyen megoszthatóak, így a tulajdonosok mindig naprakészek lehetnek az ingatlanjukkal kapcsolatos eseményekről.

Összességében, a wifi biztonsági kamerák használata megfelelő módja annak, hogy a tulajdonosok nyugalmat és biztonságot érezzenek ingatlanjukkal kapcsolatban, valamint védelmet nyújtsanak a lopások és a vandalizmus ellen.

A wifi biztonsági kamerák nagyszerű megoldást kínálnak a telephelyek, raktárak és udvarok megfigyelése szempontjából.

Az ilyen típusú kamerák segítenek megakadályozni a lopásokat, a vandalizmust és a rongálást, valamint elősegítik az esetleges jogi vita rendezését.

Emellett a wifi kapcsolat lehetővé teszi az élő közvetítést, így a felhasználók távolról is nyomon követhetik az általuk megfigyelt területeket. Ez különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor a felhasználók nem tudják személyesen felügyelni az adott területet.

A wifi biztonsági kamerák emellett javítják a dolgozók és az értékek biztonságát, és csökkentik a biztonsági személyzet szükségességét.

Összességében, a wifi biztonsági kamerák használata a telephelyek, raktárak, udvarok és hasonló helyiségek, helyszínek védelmének hatékony módja, amely javítja a biztonságot és az üzleti hatékonyságot.

bébiőr babamegfigyelő kisállatfelügyelő okos smart wifi biztonsági kamera távoli eléréssel vállalkozásba is könnyen telepíthető
bébiőr babamegfigyelő kisállatfelügyelő okos smart wifi biztonsági kamera távoli eléréssel vállalkozásba is könnyen telepíthető

FŐBB TECHNIKAI JELLEMZŐK

Vásárlói Vélemény
5,0 1 értékelés alapján
5 ★
100% 
1
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
BK
03. 18. 2023
Balázs K.
HU HU

Kristálytiszta kép

Volt már pár wifis biztonsági kamerám, de ennek mindegyiknél gyönyörűbb a képe. Ha nem vagyunk otthon körbe tudunk vele nézni az egész lakásban. Mi szeretjük biztonságban tudni a lakásunkat, és ez tényleg nagyon jó választás volt!

Gyakran ismételt kérdések

Minden termékünket raktárkészletről Magyarországról szállítjuk. A szállítás munkanapokon történik és a rendelés leadását követően maximum két munkanapon belül átveheti a csomagot. A hétvégén és a munkaszüneti napokon leadott rendeléseket a következő első munkanapon feldolgozzuk és maximum két nap alatt kiszállítjuk a terméket.

GLS futárszolgálattal és a Magyar Postával a házhoz szállítás egységesen 990 Ft.

Természetesen. A boldogság garanciánk arra szolgál, hogy garantálni tudjuk, hogy első osztályú terméket fog kézhez kapni.

Amennyiben nem elégedett a termékkel, vagy hibás, esetleg meggondolta volna magát, úgy minden kérdés nélkül visszafizetjük az árát, kicseréljük vagy egy másik termékbe beszámítjuk a vételárat. 

Egyedülálló módon 3 év jótállást vállalunk minden termékünkre. 

Amennyiben módosítani szeretné a rendelését vagy esetleg vissza szeretné vonni, úgy kérjük írjon egy e-mailt nekünk az info@novasecurity.hu e-mail címre. A levélben leírhatja, hogy mit szeretne. Fontos, hogy írja bele az e-mailbe a rendelés számát amelyet a termék megrendelésekor kapott visszaigazoló e-mailben kapott!

Nem szükséges. Nagyon fontos, hogy igyekszünk minden segítséget megadni ahhoz, hogy minden külső segítség és szakértelem nélkül önállóan be tudja üzemelni kameráinkat. Ezáltal felesleges kiadásoktól mentjük meg. 

A kamera élő képét okos eszközén (telefon, tablet) egy applikáció telepítését követően azonnal láthatja. Fontos, hogy ha az élő képet akarja látni akkor mind a kamerának mind pedig az önnél lévő okos eszköznek szüksége van elérhető Wifi hálózatra.

A Geckoeye kamerák alapvető működéséhez nem szükséges WiFi hálózat. Amennyiben nem akarja látni az élő képet nem kell WiFi a kamerának. WiFi nélkül az eszköz hagyományos biztonsági kameraként folyamatosan megfigyeli és rögzíti az élő képet azonban ehhez szüksége lesz egy megfelelő memóriakártyára, melyre a kamera a felvételeket rögzíti.

A kamerán kívül a csomag tartalmaz még egy hálózati csatlakozót a mivel a kamerát egy konnektorhoz csatlakoztatja. Továbbá csavarokat és tiplit is fog benne találni, mely az esetleges falra vagy mennyezetre rögzítéshez lesz segítségére. 

Nem szükséges. Azon a területen ahol a kamerát el kívánja helyezni kell biztosítani egy konnektort amibe be tudja az eszközt dugni. Célszerű a kamerát olyan helyre telepíteni ahol a közelben van elérhető áramforrás vagy hosszabbítót kell alkalmazni. Ezalól kivételt képeznek a teljesen vezetékmentes akkumulátoros biztonsági kamerák, melyeknek már áramforrás sem szükséges.  

Két lehetőség közül választhat: Memóriakártyát vásárol a készülékhez, és arra menti a felvételt. Maximum 128 GB nagyságú memóriakártya helyezhető be.

Elérhető felhő alapú szolgáltatást is, ahová a felvételek kerülnek. Ennek viszont minimális havidíja van.  

Gyakorlatilag nem tudunk mennyiségi korlátról. A kamera beállítható, hogy több okos eszközön egy időben elérhető legyen az élőkép, így a családból bárki bármikor nyomon követheti, hogy mi történik a megfigyelt területen.