Geckoeye vezeték nélküli biztonsági WiFi kamera

46 990 Ft

Az eddigi legjobb akkumulátorral működő vezeték nélküli kültéri wi-fi biztonsági kamera, mely megoldást jelenthet, ha nem szeretne a vezetékekkel bajlódni.

Ez a biztonsági wifi kamera egyszerű kezelése mellett kiváló minőségű képeket és videókat rögzít, és mozgásérzékelő funkcióval rendelkezik, amely azonnal értesíti Önt a mozgásról.

A felhő alapú rendszernek köszönhetően pedig bárhonnan elérhető, így nyugodtan hagyhatja otthonát, tudván, hogy mindent figyel a kamera. A megfizethető ár és a vezetékmentes működés teszi a fix kültéri WiFi biztonsági kamerát a legjobb választássá, amikor az otthona vagy irodája biztonságáról van szó.

Vízálló és ellenáll az időjárás viszontagságainak, így kültérre tökéletes választás, de belső terekben is kiválóan alkalmazható.

Az egyszerűen felszerelhető napelem panellel biztosíthatjuk az akkumulátor folyamatos töltöttségét. Éjjellátás, mozgásérzékelő funkció.

  • Válasszon memóriakártyát a készülékbe!

    Ne maradjon le az értékes pillanatokról! Erősen javasolt egy memóriakártya választása a felvételek rögzítésére!

Gyors és olcsó szállítás

Rendelését maximum 2 munkanap alatt kiszállítjuk Magyarország egész területén. Szállítási díj csak 990 Ft.

Megbízható magyar webáruház

Hazai márka vagyunk, hazai raktárkészlettel. Biztonságos online vagy utánvétes fizetést garantálunk

Extra boldogság garancia

30 napon belül bármilyen probléma esetén készséggel cseréljük vagy visszavásároljuk a terméket, így a boldogság garantált.

MINDEN AMIT TUDNI KELL ERRŐL A KAMERÁRÓL

Ingyenes mobil applikáció

Egyszerű letöltés, könnyű telepítés különösebb szakértelem nélkül

Ingyenes mobil applikáció

Apple, Android kompatibilis

A kamera képét élőben nézheti és a világ bármely pontjáról. Az alkalmazás minden készülékre letölthető

Apple, Android kompatibilis

Rögzíthető felvételek, fényképek készítése

Memóriakártyára vagy felhőbe rögzíti a felvételeket. A mobil eszközére képernyőfotót is készíhet

Rögzíthető videók, fényképek

A világ bármely pontjáról elérhető az élőkép

A Geckoeye kamerákkal bármikor benézhet a megfigyelt területre, folyamatosan elérhető az élő kép

A világ bármely pontjáról elérhető az élőkép

Mozgásérzékelés, automatikus riasztás

Beállítható, hogy érzékelje ha a megfigyelt területen mozgás vagy zaj van, és erről azonnal értesítést küld a készülékére

Mozgásérzékelés, automatikus riasztás

WiFi

A kamera távoli eléréséhez csak elérhető WiFi hálózat kell. Nem szükséges semmilyen vezeték a működéshez

A kamera távoli eléréséhez csak WiFi szükséges

Több kamerából álló kamerarendszert építhet

Az intelligens alkalmazás egyszerre több kamerát is képes kezelni. A képernyőn egy időben négy kamera élőképét követheti

Több kamerából álló kamerarendszert építhet

Éjjel látó funkció, night vision

Az eszköz infra ledjei segítségével éjjel is jól láthatja, hogy mi történik a megfigyelt területen

Éjjel látó funkció, night vision

Folyamatos, kétirányu kommunikáció

Nem csak láthatja, de hallhatja is ami a megfigyelt területen történik. A kamerán keresztül beszélhet, önt is hallani fogják

Folyamatos, kétirányu kommunikáció

Nincs szüksége szakemberre.

A GeckoEye kamerákat szakértelem nélkül, egyszerűen felszerelheti és üzembe helyezheti

Nincs szüksége szakemberre.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

energiatakarékos napelemes biztonsági megfigyelő kamera mozgásérzékelés éjjellátás funkcióval telefonon tableten keresztül nézhető

A Geckoeye wifi kamerák felhasználási lehetőségeinek csak a képzelete szabhat határt. Otthonra, üzletekbe, irodákba, rendelőkbe, kisbabák, házi kedvencek, alkalmazottak megfigyelésére, de gyakorlatilag minden olyan helyre elhelyezhető amelyet szem előtt akarunk tartani.

A kültéri biztonsági kameráink nagy felbontású képeket készítenek, így a szülők mindig jól láthatják, hogy gyermekeik éppen mivel játszanak a kertben vagy az udvaron.

Az éjszakai látást támogató funkcióval ellátott kültéri kameráink lehetővé teszik a szülőknek, hogy akár sötétben is lássák, mi történik kint, és nyugodtak lehessenek afelől, hogy a gyerekeik biztonságban vannak.

A mozgásérzékelő funkcióval rendelkező kültéri kameráink riasztást küldenek a szülőknek, ha mozgást észlelnek az udvaron, így azonnal tudják, ha valami nem stimmel.

Az okos kameráink alkalmazásával a szülők könnyen figyelemmel kísérhetik gyermekeiket akár az udvaron, akár a kertben, akár távolról, élőben követhetik a kamera képét a telefonjuk vagy a tabletjük képernyőjén keresztül.

A kültéri biztonsági kameráink megakadályozzák a bűnözőket és más személyek bejutását a házba, így a gyermekek biztonsága mindig garantált lehet.

A házikedvencek mozgásának és viselkedésének figyelemmel kísérése egyszerűbbé válik wifi biztonsági kameráink segítségével. Mindig nyomon követhetjük, hogy mivel foglalkoznak, és hogyan viselkednek, még akkor is, ha nem vagyunk otthon.

A kameráink kiváló felbontása és éjszakai látást támogató funkciója lehetővé teszi, hogy éjjel-nappal jól lássuk, mi történik otthonunkban, és hogy biztonságban vannak-e a kedvenceink.

A mozgásérzékelő funkcióval felszerelt kameráink azonnal értesítik önt, ha bármi mozgást észlelnek otthon, így azonnal reagálhat, ha valami nincs rendben.

Az okos kameráink alkalmazásával könnyedén élőben követhetik kedvenceiket, bárhonnan is legyenek, így nyugodtak lehetnek, hogy minden rendben van velük.

A wifi biztonsági kameráink nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkban a kedvenceink biztonságban érezhessék magukat, és megakadályozzák a bűnözők vagy idegenek bejutását.

A wifi biztonsági kameráink kétirányú kommunikációs funkcióval rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy nem csak hallhatjuk, de beszélhetünk is azokkal, akik az otthonunkban tartózkodnak, így házi kedvenceinkhez is szólhatunk, fegyelmezhetjük vagy éppen megnyugtathatjuk őket.

Az idős vagy beteg hozzátartozók kültéri felügyelete is kulcsfontosságú, különösen, ha önmagukra vannak utalva, és szabadon mozoghatnak a kertben, teraszon. A kültéri wifi biztonsági kamerák használata számos előnnyel járhat a felügyeletük vonatkozásában:

A kameráink segítségével folyamatosan figyelemmel kísérhetjük, hogyan érzi magát a hozzátartozónk, és hogy milyen állapotban van. Ez segíthet az időben történő beavatkozásban, ha szükséges.

A kültéri kamerák éjjellátó funkcióval rendelkeznek, így akár éjszaka is láthatjuk, hogy mi történik kint az udvaron.

A mozgásérzékelők segítségével a kamerák figyelmeztetnek minket, ha valaki belép az udvarra, így mindig tudjuk, hogy mi történik hozzátartozóink otthonunk körül.

Ha az idős vagy beteg hozzátartozónk eltévedt az udvaron, vagy valami probléma adódott, a kültéri kamerák segítségével azonnal értesülhetünk a helyzetről, és sürgősségi beavatkozást kezdeményezhetünk.

A kamerák lehetővé teszik, hogy a hozzátartozóinkkal kommunikáljunk, így ha kint vannak az udvaron, beszélgethetünk velük, és biztonságérzetet adhatunk nekik.

A kültéri kameráknak köszönhetően megbízhatóan ellenőrizhetjük a ház körüli tevékenységeket, például a gondozást, a takarítást, ház körüli munkálatokat.

Például, ha valami probléma van az otthonukban, akkor azonnal értesíthetjük a megfelelő hatóságokat, vagy éppen csak elég lehet, ha a szakembereknek távolról mutatjuk be a problémát.

Összességében a wifi biztonsági kameráink sok előnnyel járnak, ha az idős vagy beteg hozzátartozónk felügyeletéről van szó.

Kiváló minőségű videófelvétel minden időjárási körülmény között: A kültéri wifi kamerák nagy felbontású képet rögzítenek minden időjárási körülményben. Az IP66-os minősítésnek köszönhetően ellenállnak az esőnek, hónak és szélnek, így bármilyen időjárásban biztosítják az éles, tiszta felvételeket. Ennek köszönhetően Ön mindig nyugodt lehet, hogy nem marad le semmiről.

Távoli hozzáférés lehetősége, akár okostelefonon vagy táblagépen keresztül is: A kültéri wifi kamerák lehetővé teszik, hogy bárhonnan, bármikor hozzáférjen otthona kamerájához. Egyszerűen csatlakoztassa a kamerát otthoni wifi hálózatához, majd használja okostelefonján vagy táblagépén keresztül az alkalmazást. Így mindig megtekintheti otthona élő videófelvételét, és figyelemmel kísérheti a ház körüli tevékenységet, még akkor is, ha távol van.

A kültéri wifi kamerák mozgásérzékelő funkcióval rendelkeznek, amely azonnal riasztást küld, ha valami mozgást észlel a látómezőben. Ez lehetővé teszi Önnek, hogy azonnal figyelmeztetést kapjon, ha bárki megjelenik otthonában vagy a ház körül, így biztonságban tarthatja otthonát és családját.

Fix rögzítés, nagy látószöggel. Ezt a kamerát célszerű olyan helyen alkalmazni, mely folyamatos megfigyelést igényel, például egy utcaajtó vagy gépkocsibejáró. 

Éjszakai látás funkció, amely infravörös LED-ekkel működik, így éjszaka is kristálytiszta képet biztosít.

Nem csak azért hasznosak, mert lehetővé teszik számodra, hogy távolról is ellenőrizd a lakásod biztonságát, hanem mert hatékonyan elriasztják a betörőket, tolvajokat. Azon kívül, hogy éles videófelvételeket készítenek minden időjárási körülmény között, a jelenlétük egyértelművé teszi, hogy az adott terület megfigyelt és dokumentálva van. Azt is érdemes megemlíteni, hogy sok betörési kísérlet során a tolvajok elijednek, ha észlelik, hogy a helyszínen kamerák vannak telepítve, még akkor is, ha ezek nem feltétlenül azonosítják őket. Az ilyen típusú eszközök tehát nem csak passzív megfigyelőeszközként funkcionálnak, hanem aktívan is hozzájárulnak otthonunk biztonságához, elrettentik a betörőket és a tolvajokat.

A kültéri wifi kamerák kiváló segítséget nyújtanak nem csak otthonunk biztonságának ellenőrzésében, hanem a bébiszitter, bejárónő, kertész vagy egyéb személyek tevékenységének felügyeletében is. A kamerák lehetővé teszik számodra, hogy bármikor és bárhonnan élő videofelvételeket nézz meg, amelyekkel nyomon követheted a tevékenységüket, valamint meggyőződhetsz arról, hogy minden a megfelelő módon történik-e otthonodban. A kamerák által rögzített felvételek segítségével nyomon tudod követni az érkezésüket és távozásukat, és biztos lehetsz abban, hogy a tevékenységüket a megbeszélt időben és módon végzik el. 

A wifi biztonsági kamerák lehetővé teszik a vállalkozás tulajdonosának vagy az erre kijelölt személynek, hogy bármikor és bárhonnan ellenőrizhesse a vendégforgalmat és a napi vásárlói forgalmat.

Az élő videofelügyelet lehetővé teszi a vállalkozó számára, hogy azonnal észlelje és reagáljon a problémákra, mint például a lopás vagy a viselkedési problémák.

A wifi kamerák a magas felbontásuknak köszönhetően képesek nagyobb területek ellenőrzésére, így hatékonyabb megfigyelést biztosítanak.

Az adatok távoli hozzáférésének lehetősége biztosítja a vállalkozás számára, hogy szükség esetén azonnal elérje az adatokat, bármikor és bárhonnan. Azt akár azonnal a hatóságok részére át is adhatja.

Az intelligens mozgásérzékelés és az automatikus riasztás funkciók segítségével azonnal értesítést kap a mozgásérzékelési eseményekről, így könnyen ellenőrizheti, hogy nincs-e a megfigyelt területen biztonsági kockázat.

A wifi biztonsági kamerák nyugalmat biztosítanak a vállalkozónak és a vendégeknek egyaránt a vitás helyzetek rendezésekor. Amennyiben bármilyen félreérthető helyzet adódik, a kamera felvételei nagy segítségére lesznek.

Az élő videofelügyelet lehetővé teszi, hogy rögzítse és felülvizsgálja a bizonyítékokat, amelyek segíthetnek a vitás helyzetek gyors és hatékony rendezésében.

A wifi biztonsági kamerák megakadályozzák a vásárlói visszaéléseket, és ezáltal minimalizálják a vállalkozás anyagi veszteségét.

Az élő videofelügyelet lehetővé teszi, hogy azonnal észlelje és megakadályozza a visszaéléseket.

A magas felbontású kamerák részletes felvételeket biztosítanak, amelyek lehetővé teszik a vásárlói visszaélések bizonyítását.

Az automatikus riasztás funkció lehetővé teszi a vállalkozás számára, hogy azonnal értesüljön a visszaélésekről, és gyorsan lépjen fel ellenük.

A távoli hozzáférési lehetőség biztosítja, hogy bármikor hozzáférjen az adatokhoz, ami segíti a vásárlói visszaélések gyors és hatékony felderítését.

 

A wifi biztonsági kamerák jelentős előnyöket kínálnak a vállalkozások számára az alkalmazotti lopások és visszaélések megelőzésében. Az alkalmazottak biztonságos és tisztességes környezetben dolgozhatnak, mivel a kamerák megakadályozzák a visszaéléseket és lopásokat, amelyek kellemetlen helyzeteket teremthetnek a munkahelyen.

A wifi biztonsági kamerák használata azonban nem csak a lopások és visszaélések megelőzésében segít, hanem a valós elkövetők azonosításában is, megőrizve ezzel az alkalmazottak becsületét és jó hírnevét.

Az alkalmazottak tisztességes viselkedésre való ösztönzése mellett a kamerák megakadályozzák az olyan visszaéléseket is, mint például a munkából jogtalan távolmaradás.

Ezenkívül, az alkalmazottak és a vállalkozó közötti bizalom növelése érdekében, a kamerák bevezetése és a szabályok világos megfogalmazása egyértelműen kommunikálja az alkalmazottakkal, hogy a vállalkozó fontosnak tartja az adatvédelmet és a biztonságot.

Ez pozitív hatással lehet az alkalmazottak és a vállalkozás közötti kapcsolatra, és hozzájárulhat a hatékonyabb munkakörnyezet kialakításához.

A wifi biztonsági kamerák számos előnnyel járnak a bűncselekmények megelőzése és bizonyítása szempontjából.

Először is, ezek a kamerák lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy élőben vagy rögzített felvételeken keresztül figyeljék az otthonukat vagy az üzletüket, így bármikor értesülhetnek az esetleges gyanús tevékenységekről.

Emellett, a wifi biztonsági kamerák által rögzített felvételek segítségével könnyedén azonosíthatók a bűncselekmény elkövetői, ami jelentősen segíthet a rendőrségnek az elkövetők nyomára akadni és majd a bíróságon ítéletet hozni az ügyben.

A wifi biztonsági kamerák használata tehát nem csak megelőző hatással bír, hanem a bűncselekmények felderítésében is segítséget nyújt, ami jelentősen növelheti az emberek biztonságérzetét és a hatékonyan segíti vagyonuk védelmét. 

A wifi biztonsági kamerák használata fontos szerepet játszik a vandálok, tolvajok és betörők elrettentése szempontjából. Az ilyen kamerákat az otthonok és az üzletek környékén elhelyezve a bűnözők már messziről észrevehetik, és ezáltal a továbbiakban elkerülhetik az adott területet.

A biztonsági kamerák által rögzített felvételek emellett jelentős segítséget nyújtanak a rendőrségnek az elkövetők azonosítása és elfogása során. Azonban a bűnözők ezt jól tudják, és így azok az otthonok és üzletek, amelyekben biztonsági kamerák vannak, sokkal kevésbé vonzó célpontok a tolvajok és betörők számára.

Ezen felül, a wifi biztonsági kamerák azonnal riasztást küldenek a tulajdonosnak, ha valamilyen mozgás történik az érintett területen, ami lehetővé teszi számukra, hogy azonnal intézkedjenek a veszély elhárítására.

Összefoglalva, a wifi biztonsági kamerák nagyon hatékonyan hozzájárulnak a vandálok, tolvajok és betörők elrettentéséhez. 

A wifi biztonsági kamerák jelentős előnyöket kínálnak a társasházak folyosóinak, belső tereinek, parkolóinak és közösen használt helyiségeinek megfigyelése szempontjából.

Az ilyen típusú kamerák segítenek megakadályozni a bűncselekményeket, beleértve a lopásokat és a vandalizmust, valamint elősegítik az esetleges jogi vita vagy balesetek rendezését.

Emellett a wifi kapcsolat lehetővé teszi az élő közvetítést, így a felhasználók távolról is nyomon követhetik a kamerák által rögzített eseményeket, ami további biztonságot nyújt.

A wifi biztonsági kamerák használata tehát megfelelő eszköz a társasházak és az ott lakók biztonságának növelésére és a vagyonvédelem javítására.

A wifi biztonsági kamerák kiváló eszközök a nyaralók, hétvégi házak és egyéb távoli ingatlanok megfigyelése szempontjából.

Az ilyen típusú kamerák lehetővé teszik az élő közvetítést, így a tulajdonosok bármikor és bárhonnan figyelemmel kísérhetik az ingatlanjukat.

Ez nem csak nyugalmat és biztonságot nyújt, hanem a lopások és a vandalizmus megelőzésében is segít.

Emellett, ha az ingatlant kiadják, akkor a wifi biztonsági kamerák biztosítják a bérlők tevékenységének ellenőrzését és az esetleges jogi viták rendezését.

A wifi kapcsolatnak köszönhetően a kamerák által rögzített felvételek távolról is elérhetőek és könnyen megoszthatóak, így a tulajdonosok mindig naprakészek lehetnek az ingatlanjukkal kapcsolatos eseményekről.

Összességében, a wifi biztonsági kamerák használata megfelelő módja annak, hogy a tulajdonosok nyugalmat és biztonságot érezzenek ingatlanjukkal kapcsolatban, valamint védelmet nyújtsanak a lopások és a vandalizmus ellen.

A wifi biztonsági kamerák nagyszerű megoldást kínálnak a telephelyek, raktárak és udvarok megfigyelése szempontjából.

Az ilyen típusú kamerák segítenek megakadályozni a lopásokat, a vandalizmust és a rongálást, valamint elősegítik az esetleges jogi vita rendezését.

Emellett a wifi kapcsolat lehetővé teszi az élő közvetítést, így a felhasználók távolról is nyomon követhetik az általuk megfigyelt területeket. Ez különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor a felhasználók nem tudják személyesen felügyelni az adott területet.

A wifi biztonsági kamerák emellett javítják a dolgozók és az értékek biztonságát, és csökkentik a biztonsági személyzet szükségességét.

Összességében, a wifi biztonsági kamerák használata a telephelyek, raktárak, udvarok és hasonló helyiségek, helyszínek védelmének hatékony módja, amely javítja a biztonságot és az üzleti hatékonyságot.

energiatakarékos napelemes biztonsági megfigyelő kamera mozgásérzékelés éjjellátás funkcióval telefonon tableten keresztül nézhető
vízálló napelemes akkumulátoros wifi kültéri biztonsági kamera nagy felbontással vállalkozóknak otthonokba megfigyelésre

FŐBB TECHNIKAI JELLEMZŐK

Vásárlói Vélemény
5,0 2 értékelés alapján
5 ★
100% 
2
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
GK
03. 30. 2023
Gábor K.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Érdemes volt beruházni

Tűéles kép, ráadásul rohadtul dizájnos.

TT
03. 30. 2023
Tamás T.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Nagyon jó kamera

Ajánlom mindenkinek, minden a várakozásaimnak megfelelő módon alakult. Ez egy nagyon jó eszköz!!!!!

Gyakran ismételt kérdések

Minden termékünket raktárkészletről Magyarországról szállítjuk. A szállítás munkanapokon történik és a rendelés leadását követően maximum két munkanapon belül átveheti a csomagot. A hétvégén és a munkaszüneti napokon leadott rendeléseket a következő első munkanapon feldolgozzuk és maximum két nap alatt kiszállítjuk a terméket.

GLS futárszolgálattal és a Magyar Postával a házhoz szállítás egységesen 990 Ft.

Természetesen. A boldogság garanciánk arra szolgál, hogy garantálni tudjuk, hogy első osztályú terméket fog kézhez kapni.

Amennyiben nem elégedett a termékkel, vagy hibás, esetleg meggondolta volna magát, úgy minden kérdés nélkül visszafizetjük az árát, kicseréljük vagy egy másik termékbe beszámítjuk a vételárat. 

Egyedülálló módon 3 év jótállást vállalunk minden termékünkre. 

Amennyiben módosítani szeretné a rendelését vagy esetleg vissza szeretné vonni, úgy kérjük írjon egy e-mailt nekünk az info@novasecurity.hu e-mail címre. A levélben leírhatja, hogy mit szeretne. Fontos, hogy írja bele az e-mailbe a rendelés számát amelyet a termék megrendelésekor kapott visszaigazoló e-mailben kapott!

Nem szükséges. Nagyon fontos, hogy igyekszünk minden segítséget megadni ahhoz, hogy minden külső segítség és szakértelem nélkül önállóan be tudja üzemelni kameráinkat. Ezáltal felesleges kiadásoktól mentjük meg. 

A kamera élő képét okos eszközén (telefon, tablet) egy applikáció telepítését követően azonnal láthatja. Fontos, hogy ha az élő képet akarja látni akkor mind a kamerának mind pedig az önnél lévő okos eszköznek szüksége van elérhető Wifi hálózatra.

A Geckoeye kamerák alapvető működéséhez nem szükséges WiFi hálózat. Amennyiben nem akarja látni az élő képet nem kell WiFi a kamerának. WiFi nélkül az eszköz hagyományos biztonsági kameraként folyamatosan megfigyeli és rögzíti az élő képet azonban ehhez szüksége lesz egy megfelelő memóriakártyára, melyre a kamera a felvételeket rögzíti.

A kamerán kívül a csomag tartalmaz még egy hálózati csatlakozót a mivel a kamerát egy konnektorhoz csatlakoztatja. Továbbá csavarokat és tiplit is fog benne találni, mely az esetleges falra vagy mennyezetre rögzítéshez lesz segítségére. 

Nem szükséges. Azon a területen ahol a kamerát el kívánja helyezni kell biztosítani egy konnektort amibe be tudja az eszközt dugni. Célszerű a kamerát olyan helyre telepíteni ahol a közelben van elérhető áramforrás vagy hosszabbítót kell alkalmazni. Ezalól kivételt képeznek a teljesen vezetékmentes akkumulátoros biztonsági kamerák, melyeknek már áramforrás sem szükséges.  

Két lehetőség közül választhat: Memóriakártyát vásárol a készülékhez, és arra menti a felvételt. Maximum 128 GB nagyságú memóriakártya helyezhető be.

Elérhető felhő alapú szolgáltatást is, ahová a felvételek kerülnek. Ennek viszont minimális havidíja van.  

Gyakorlatilag nem tudunk mennyiségi korlátról. A kamera beállítható, hogy több okos eszközön egy időben elérhető legyen az élőkép, így a családból bárki bármikor nyomon követheti, hogy mi történik a megfigyelt területen.